Hotel

Brasserie-Hotel Antje van de Statie is een kleinschalig, sfeervol boutique hotel in hartje Weert. Het hotel is in 2015 compleet gerenoveerd en ligt aan het stationsplein direct tegenover het station. Wij beschikken over tien moderne hotelkamers, elke kamer met z’n eigen unieke inrichting. Bijzonder is de historie van het prachtige monumentale pand en de luxe inrichting. In onze brasserie of op ons terras kunt u gezellig een hapje eten of een drankje drinken (dagelijks geopend).

Het hotel is toegankelijk via de brasserie (hoofdingang) of de hotelingang (zij-ingang) aan de Stationsstraat. Een openbare parkeergarage is op 60 meter afstand van het hotel en kost per 24 uur 6 euro.

Ons hotel beschikt naast de tweepersoonskamers ook over een familiekamer voor vier personen. Tegen een meerprijs kan op sommige kamers een extra bed worden bijgeplaatst. Informeer vooraf naar de mogelijkheden. Op deze website kunt u onder kameroverzicht foto’s en video’s bekijken van de verschillende kamers.

Inchecken
Houd er rekening mee dat op maandag en dinsdag onze brasserie gesloten is en een sleutelkastje wordt gebruikt voor het inchecken. U ontvangt via e-mail of app een code op de dag van aankomst.
Inchecken vanaf 15.00 tot 22.00 uur.
Uitchecken uiterlijk 11.00 uur.

Nog vragen? Bel of mail ons gerust via 0495 542 640 of  info@antjevandestatie.eu.

Het Antje-team staat graag voor u klaar en wenst u een zeer prettig verblijf.